NL EN DE

FAQ

Wanneer je een behangsoort aanklikt, verschijnt er een pop-up van het behangfiguur. In de tekst onder dit behangfiguur zie je ‘Retro’ staan wanneer het vintage behang betreft.

De behangfiguren worden zeer zorgvuldig verpakt in een kartonnen koker. Pak de inhoud zeer voorzichtig uit, het betreft immers behang dat kan scheuren.

Bekijk hier de instructiefilm

Neem contact op met nicoline@studiopoppy.nl. Studio Poppy zal uitzoeken of het behang extra leverbaar is. Let op: veel rollen zijn gelimiteerd en dan zal het helaas niet mogelijk zijn om een extra rol te leveren. De prijs van de rol is afhankelijk van de leveranciersprijs.

Studio POPPY levert ook maatwerk en bijna alles is mogelijk. Studio POPPY gaat heel graag samen met jou aan de slag en voor de ontwerpfase wordt €25 gerekend. De prijs van het uiteindelijke resultaat staat, afhankelijk van de grootte en moeilijkheidsgraad, in verhouding tot de overige ontwerpen op studiopoppy.nl.
Voor kleine wijzigingen aan bestaande ontwerpen worden geen extra ontwerpkosten gerekend.

Neem contact op met nicoline@studiopoppy.nl om aan te geven dat je zelf behang wil aanleveren voor het behangfiguur. De bestelling volgt per mail en de betaling zal gebeuren middels een overboeking. De prijs van het behangfiguur blijft hetzelfde. Het behang dat over is zal Studio Poppy retour sturen samen met de bestelling. Studio POPPY maakt in haar ontwerpen gebruik van hoogwaardige behangsoorten zoals o.a. Cozz Kidz , Bluuming Affairs en Onszelf

Nee. Een muur met een structuur/korrel is niet geschikt voor behang. Wel is het mogelijk om over behang heen te behangen, maar neem altijd even contact op met Studio POPPY wanneer je twijfelt. Wij hebben in sommige gevallen aanvullende tips. Een glad gestucte muur dat met muurverf is geschilderd, is een perfecte ondergrond voor de behangfiguren.

Jazeker, klik op jouw favoriete ontwerp en klik op 'Flip'. Je ziet dat het figuur in spiegelbeeld getoond wordt.

Soms wijkt het geleverde behang iets af van de afbeelding op de site. Er wordt in ieder geval altijd gekozen voor een alternatief waarin het karakter van het figuur hetzelfde blijft.

Klik op pagina retail voor verdere informatie.

Bijna alle behangfiguren bestaan uit meerdere delen. De gebruiksaanwijzing laat duidelijk zien hoe het figuur als een puzzel in elkaar valt. Voor een optimaal resultaat bevat het tevens  een instructie voor het aanmaken van de meegeleverde lijm, het inlijmen en aanbrengen van de behangfiguren.

Het  vintage behang dat studio Poppy gebruikt komt uit de jaren ’60 en ’70. Het is zeer zeldzaam behang en op een gegeven moment is een bepaald patroon dan ook op. Dit patroon zal vervangen worden door andere vintage behangpatronen.

In de algemene voorwaarden staat een termijn van 21 dagen vermeld. Echter in de praktijk zal de levertijd ongeveer 5 werkdagen bedragen.