NL EN DE

Over ons

Wie is Studio POPPY?

Kunstacademie
Nicoline heeft gestudeerd aan de Kunstacademie Minerva en hierna een aantal jaren in het bedrijfsleven gewerkt. Zij woont met man en kinderen hartje centrum van Amsterdam in een schattig monumentaal poppenhuisje. De passie voor ontwerpen en het creëren van mooie dingen is altijd blijven bestaan. Vooral met de komst van haar dochtertjes is de passie opnieuw aangewakkerd en zodoende is Studio POPPY ontstaan.

Muurdecoratie kinderkamer
Studio Poppy’s handschrift kenmerkt zich onder andere door een bepaalde hang naar nostalgie. Wie herinnert zich niet de illustraties van Norman Rockwell en Holly Hobbie? Of nog verder terug in de tijd de illustraties Ot en Sien van Cornelis Jetses? De afbeeldingen van Studio POPPY vertellen een verhaal en laten net als in de illustraties de fantasie van een kind leven. Ideaal voor de kinderkamer. Zij houdt ervan om een glimlach te toveren op de kleine (maar ook grote) gezichtjes.

Behangfiguren, behangdieren en behangbomen
De behangfiguren, behangdieren en behangbomen worden allemaal op bestelling handgemaakt door Nicoline. Met zorg, want kwaliteit staat voorop. Dat wil zeggen hoogwaardige behangsoorten, een perfecte uitvoering en goed verpakt voor verzending. Door wisselende collecties in  behangpatronen zijn de figuren gelimiteerd en zodoende altijd uniek.