NL EN DE

Beest

Behangbeest

Tijdelijke kortingen op de geselecteerde behangbeesten

Een behangbeest voor de kinderkamer als muurdecoratie

Een stoere eland, een grappige circus olifant of toch liever een geitje van de boerderij? We hebben ze zelfs voor je gestapeld, voor als je niet kunt kiezen. Zo wordt het een vrolijke beestenboel op elke kamer. Een behangbeest of behangdier van Studio POPPY wordt altijd met de hand gesneden uit echt vintage behang of modern behang. Het is een prachtige muurdecoratie voor een kinderkamer of babykamer. Of je nu op zoek bent naar een lieve of stoere wanddecoratie, met een behangbeest zit je altijd goed.

Varianten behangbeesten

Behangbeesten zijn er in zeer veel varianten. De beesten van de savanne, de hoefdieren, dieren van het circus, de boerderij, dieren uit verhalen en sprookjes en natuurlijk de huisdieren. De behangbeesten zijn soms zelfs gestapeld, voor als je niet kunt kiezen.

Hoe wordt het behangfiguur geleverd?

Een behangrol is maximaal 52 cm breed. Wanneer een behangfiguur 150 cm breed is, wordt het behangfiguur zodoende geleverd in 3 losse banen. Deze banen passen naadloos op elkaar aan en worden dus ook baan voor baan tegen de muur aan bevestigd. soms wordt een behangfiguur geleverd in meerdere soorten behang in één ontwerp. Het principe blijft hetzelfde. Het behang wordt geleverd met behanglijm dat thuis aangemaakt dient te worden met water. Dit alles in een kartonnen koker zodat het veilig en zonder beschadigingen bezorgd wordt.

Hoe krijg ik het behangfiguur tegen de muur bevestigd?

Maak de behanglijm aan volgens de instructie. Je smeert met een kwastje de losse delen van het behangfiguur in en laat het even intrekken. Daarna smeer je het nogmaals in en plak je het op de gewenste plek op de muur. Toch een beetje scheef? Trek het voorzichtig los en plak opnieuw. Een voorwaarde voor behang is dat het op een gladde muur geplakt wordt zonder reliëf en oneffenheden. Twijfel je? Altijd eerst even Studio POPPY om raad vragen.

Beest

24 Items

Behangbeest paard
79,- 69,-

74 patronen beschikbaar

Bekijk
Behangdier geit
59,- 44,50

39 patronen beschikbaar

Bekijk
Haan en kip muurdecoratie
49,- 39,-

40 patronen beschikbaar

Bekijk
Behangbeest hond
49,- 42,50

33 patronen beschikbaar

Bekijk
Behangdier hert
69,-

47 patronen beschikbaar

Bekijk
Haan muurdecoratie
29,- 21,50

43 patronen beschikbaar

Bekijk
Behangdier Gans
49,- 39,-

39 patronen beschikbaar

Bekijk
Behangbeest eland
89,- 79,-

38 patronen beschikbaar

Bekijk
Behangbeesten vogels
29,-

5 patronen beschikbaar

Bekijk
Behangbeest Flamingo
64,50

68 patronen beschikbaar

Bekijk
Behangdier Stegosaurus
89,- 69,-

23 patronen beschikbaar

Bekijk
Behangfiguur moeder gans
69,-

21 patronen beschikbaar

Bekijk