NL EN DE

Voertuig

Behangfiguur voertuig

Tijdelijke kortingen op de geselecteerde behangfiguren

Voertuigen behang voor de stoere kinderkamer

Deze categorie behangfiguren in het thema voertuigen zijn wat stoerder, een hippe surfbus of snelle vliegtuig misstaat niet in de kinderkamer. De behangfiguren worden geleverd met duidelijke gebruiksaanwijzing en behanglijm. Je hebt alleen een kwastje nodig en de unieke babykamer of kinderkamer is een feit!

Hoe wordt het behangfiguur geleverd?

Een behangrol is maximaal 52 cm breed. Wanneer een behangfiguur 150 cm breed is, wordt het behangfiguur zodoende geleverd in 3 losse banen. Deze banen passen naadloos op elkaar aan en worden dus ook baan voor baan tegen de muur aan bevestigd. Soms wordt een behangfiguur geleverd in meerdere soorten behang in één ontwerp. Het principe blijft hetzelfde. Het behang wordt geleverd met behanglijm dat thuis aangemaakt dient te worden met water. Dit alles in een kartonnen koker zodat het veilig en zonder beschadigingen bezorgd wordt.

Hoe krijg ik het behangfiguur tegen de muur bevestigd?

Maak de behanglijm aan volgens de instructie. Je smeert met een kwastje de losse delen van het behangfiguur in en laat het even intrekken. Daarna smeer je het nogmaals in en plak je het op de gewenste plek op de muur. Toch een beetje scheef? Trek het voorzichtig los en plak opnieuw. Een voorwaarde voor behang is dat het op een gladde muur geplakt wordt zonder reliëf en oneffenheden. Twijfel je? Altijd eerst even Studio POPPY om raad vragen.

Voertuig

6 Items

Behangfiguur vliegtuig met vaandel
119,50 89,-

13 patronen beschikbaar

Bekijk
Behangfiguur vliegtuig
79,- 59,-

32 patronen beschikbaar

Bekijk
Behangfiguur kever
79,- 54,50

14 patronen beschikbaar

Bekijk
Behangfiguur auto
79,- 54,50

11 patronen beschikbaar

Bekijk
Behangfiguur Surfbus
79,- 69,-

35 patronen beschikbaar

Bekijk
Behangfiguur luchtballon
109,- 79,-

20 patronen beschikbaar

Bekijk