NL EN DE

Kinderkamer behang

Kinderkamer behang

Welk kinderkamer behang kies ik?

Jouw kind is de babykamer ontgroeid en toe aan een echte kinderkamer. Een kinderkamer inrichten is nog niet zo makkelijk maar met een beetje hulp en inspiratie kom je er wel. Wil je een babykamer inrichten klik dan hier.
Een goede optie om de kinderkamer direct een heel andere indruk te geven is kinderkamer behang. Het is vaak erg decoratief en zal het kind direct aanspreken. De kamer heeft dan niet veel meer nodig behalve de meubels en wat gezellige accessoires.

Aanbod kinderkamer behang
Het aanbod in kinderkamer behang is erg groot geworden de laatste jaren omdat het aan populariteit gewonnen heeft. Met de komst van vliesbehang is het aanbrengen van behang een stuk makkelijker geworden. Je zult merken dat er veel behang winkels en webshops bestaan. Neem eens een kijkje bij het aanbod. Rustig, druk, effen, ruit, bloem, leuke figuurtjes, voor elke stijl is er een geschikte kinderkamer behang te vinden.

Stijl kinderkamer
Om een uiteindelijke keuze te kunnen maken is het handig om te weten welke stijl heb je voor ogen hebt voor de kinderkamer. Wil je het rustig houden of houd je juist van kleuren en sprekende figuren? Maak een moodboard met plaatjes/foto’s die je aanspreken. Je ziet vanzelf een duidelijke voorkeur tevoorschijn komen. Het ideale kinderkamer behang moet er voor jou dan ook wel tussen zitten. Laat je inspireren wat je tegenkomt aan producten.

Varianten kinderkamer behang
In het gebruik van kinderkamer behang zijn er allerlei varianten. Je kunt de hele muur behangen, maar je kunt ook kiezen voor een behangfiguur, behangboom of behangbeest van Studio POPPY. Een behangfiguur is een echte eyecatcher en je bent direct klaar met de muurdecoratie. De figuren prikkelen de fantasie van een kind. Stel je eens voor, een levensgrote giraffe in je kamer! Of een vliegtuig door de lucht met jouw naam erop. Ze zijn er in verschillende ontwerpen en verschillende behangprints. Zo kun je een stoere eland in lief bloemetjes behang laten uitvoeren of een lief geitje in een stoere blauwe ruit. Alles kan en mag! Alles op maat gemaakt dus de ideale muurdecoratie zit er tussen.

Behangfiguur, behangboom of behangbeest
De figuren en boom van behang zijn uiterst geschikt als kinderkamer behang. Ze worden geleverd met behanglijm en een duidelijke gebruiksaanwijzing. Meer dan een kwastje hoef je niet in huis te halen voor een unieke kinderkamer.