NL EN DE

Kind

Behangfiguur

Tijdelijke kortingen op de geselecteerde behangfiguren

Behangfiguur als wandversiering voor de kinderkamer

Deze reeks behangfiguren zijn speciaal ontworpen voor de baby-, speel- en/of kinderkamer. Nostalgische, maar ook hedendaagse afbeeldingen van kinderen en speelgoed zullen de kamer op een unieke wijze opvrolijken. Ook leuk om er meerdere te combineren.

Muurdecoratie van behang

Een behangfiguur van Studio POPPY wordt altijd met de hand gesneden uit echt vintage behang of modern behang. Het is een prachtige muurdecoratie voor een kinderkamer of babykamer. Of je nu op zoek bent naar een lieve of stoere wanddecoratie, met een behangfiguur van Studio POPPY kun je alle kanten uit.

Varianten behangfiguren

De naam behangfiguur is eigenlijk een verzamelnaam van allerlei figuren die niet onder de genres boom en beest vallen. Bij Studio POPPY zie je veel silhouetten terug van spelende kinderen, speelgoed en voertuigen. Deze behangfiguren zijn zonder meer bijzonder geschikt als wanddecoratie vanwege het speelse karakter en het laat de fantasie van een kind leven.

Hoe wordt het behangfiguur geleverd?

Een behangrol is maximaal 52 cm breed. Wanneer een behangfiguur 150 cm breed is, wordt het behangfiguur zodoende geleverd in 3 losse banen. Deze banen passen naadloos op elkaar aan en worden dus ook baan voor baan tegen de muur aan bevestigd. Soms wordt een behangfiguur geleverd in meerdere soorten behang in één ontwerp. Het principe blijft hetzelfde. Het behang wordt geleverd met behanglijm dat thuis aangemaakt dient te worden met water. Dit alles in een kartonnen koker zodat het veilig en zonder beschadigingen bezorgd wordt.

Hoe krijg ik het behangfiguur tegen de muur bevestigd?

Maak de behanglijm aan volgens de instructie. Je smeert met een kwastje de losse delen van het behangfiguur in en laat het even intrekken. Daarna smeer je het nogmaals in en plak je het op de gewenste plek op de muur. Toch een beetje scheef? Trek het voorzichtig los en plak opnieuw. Een voorwaarde voor behang is dat het op een gladde muur geplakt wordt zonder reliëf en oneffenheden. Twijfel je? Altijd eerst even Studio POPPY om raad vragen.

Kind

19 Items

Behangfiguur Jongen met ballonnen
79,- 69,-

10 patronen beschikbaar

Bekijk
Balletdanseres muurdecoratie
64,50 54,50

52 patronen beschikbaar

Bekijk
Beer muurdecoratie
89,-

11 patronen beschikbaar

Bekijk
Behangfiguur jongen met kar
79,- 69,-

15 patronen beschikbaar

Bekijk
Behangfiguur jongen met eend
79,- 69,-

17 patronen beschikbaar

Bekijk
Behangfiguur meisje met bal
69,- 54,50

14 patronen beschikbaar

Bekijk
Behangfiguur kind aan tafel
79,- 54,50

38 patronen beschikbaar

Bekijk
Behangfiguur twee kinderen
74,50 69,-

77 patronen beschikbaar

Bekijk
Behangfiguur meisje staand op stoel
79,- 54,50

52 patronen beschikbaar

Bekijk
Behangfiguur jongen met plant
64,50 59,-

42 patronen beschikbaar

Bekijk
Behangfiguur kind met kat
79,- 59,-

40 patronen beschikbaar

Bekijk
Naamletters van behang
4,50

26 patronen beschikbaar

Bekijk