NL EN DE

Behangboom

Tijdelijke kortingen op de geselecteerde behangbomen

Een handgemaakte behangboom van verschillende soorten behang

Studio POPPY ontwerpt en vervaardigt bomen van behang. Oftewel de behangboom. Ze worden met de hand gesneden uit modern of vintage behang. Een behangboom is een heuse eyecatcher vanwege zijn formaat en vele vrolijk gekleurde blaadjes. Ze worden geleverd in een bruine, grijze, roze, rode, zilveren of gouden stam. Het effect is overweldigend! Je kunt ook kiezen voor een accent van de boom met uil, rups of schommel.

Varianten behangbomen

Behangbomen zijn er in allerlei varianten, en dus altijd geschikt voor de babykamer, de kinderkamer, woonkamer, crèche, wachtruimte, verloskundigenpraktijk, kinderafdeling ziekenhuis, ga zo maar door. Kies er eentje in zachte kleuren, felle kleuren, van vintage behang met retro look of de stoere versie voor de jongens.

Hoe wordt het behang geleverd?

De behangboom wordt geleverd in 8 losse stukken (de stam en 7 takken). Daarbij zijn er 81 vrolijk gekleurde blaadjes gesneden en afhankelijk van de bestelling worden er ook appels, vogels of een schommel meegeleverd. Samen met het behang zal er ook behanglijm meegestuurd worden die zelf thuis aangemaakt wordt. Alles netjes in een kartonnen koker verpakt zodat er niets kan beschadigen met de post.

Hoe krijg ik de behangboom tegen de muur bevestigd?

Maak de behanglijm aan volgens de instructie. Je smeert met een kwastje de losse delen van het behangfiguur in en laat het even intrekken. Daarna smeer je het nogmaals in en plak je het op de gewenste plek op de muur. Toch een beetje scheef? Trek het voorzichtig los en plak opnieuw. Bekijk deze instructiefilm behangboom eens van Studio POPPY. Een voorwaarde voor behang is dat het op een gladde muur geplakt wordt zonder reliëf en oneffenheden. Twijfel je? Altijd eerst even Studio POPPY om raad vragen.

Behangboom

19 Items

Behangboom met vogel
119,50 79,-

36 patronen beschikbaar

Bekijk
Behangtak met aap
74,50 64,50

18 patronen beschikbaar

Bekijk
Behangboom jungle
159,50 129,-

10 patronen beschikbaar

Bekijk
Behangboom bos
159,50 129,-

10 patronen beschikbaar

Bekijk
Vogelhuis klein
18,50

1 patronen beschikbaar

Bekijk
Vogelhuis groot
21,50

1 patronen beschikbaar

Bekijk
Behangtak met schommel
74,50 54,50

8 patronen beschikbaar

Bekijk
Behangboom met appels
154,50 119,-

2 patronen beschikbaar

Bekijk
Behangtak met vogels
99,- 79,-

7 patronen beschikbaar

Bekijk
Behangboom met vogels
154,50 119,-

63 patronen beschikbaar

Bekijk
Uiltjes op tak muurdecoratie
99,- 79,-

10 patronen beschikbaar

Bekijk
Behangboom
139,50 99,-

67 patronen beschikbaar

Bekijk