NL EN DE

Boom behang

Boom behang

De boom handgemaakt van behang

Kun je niet kiezen tussen behang of een muursticker voor de kinderkamer? Kijk een naar de mogelijkheid om een boom van behang te nemen. Zo heb je het beste van beide werelden.

Wat is een boom van behang?

Een boom van behang heeft levensgrote afmetingen, is handgemaakt van behang en kan in losse onderdelen op de muur geplakt worden. Het zijn geen banen behang maar de boom van behang plak stukje bij beetje in elkaar zodat je uiteindelijk een silhouet van een boom hebt. Daarna plak je er 81 bontgekleurde blaadjes overheen. Jouw ondergrond blijft dus zichtbaar door de blaadjes en takken heen.

Is het plakken van de boom moeilijk?

Het is handig om een beetje tijd te hebben en een extra paar handen. Verder krijg je van Studio POPPY behanglijm en een instructie mee hoe je het boom behang kunt plakken. Stukje voor stukje verrijst de boom op jouw muur. En ben je ergens niet helemaal tevreden over? Dan haal je het stukje los en plak je het nogmaals. Het is dus niet moeilijk want foutjes zijn te corrigeren.

Is het boom behang geschikt voor de babykamer?

De boom van behang is geschikt voor de babykamer omdat baby’s en kinderen houden van kleur en opvallende vormen. Zeker een boom van 240 cm is natuurlijk een ware belevenis voor de kleintjes. Los trekken van het boom behang is nagenoeg niet mogelijk. Maar mocht er een hoekje los zitten dan is dat eenvoudig weer te plakken.

Kijk hier voor alle bomen van behang.

 - De behangbomen met vogels;
- De behangbomen met appel, de appelboom;
- De behangbomen met schommel;
- De behangbomen met uiltjes;
- Of neutrale behangbomen.