NL EN DE

Behangboom uil

Behangboom uil

Ideaal voor de babykamer: de behangboom uil

Op de babykamer zijn uiltjes erg geschikt. Ze zijn innemend en prikkelen de fantasie van je dreumes. Een baby vindt het vooral leuk om ernaar te kijken. De uiltjes zijn bij Studio POPPY te bestelen op een mooie behangtak maar de behangboom uil is vele malen populairder.

De behangboom is nu eenmaal een mooie eyecatcher in de babykamer en wat is er leuker als er ook twee uiltjes je aankijken? De uiltjes maken de behangboom helemaal compleet. De behangboom uil is te krijgen in alle kleuren en prints die je je maar voor kunt stellen. De uiltjes worden in dezelfde kleurstellingen als de bladeren geleverd.

Hoe wordt de behangboom uil geleverd?

De behangboom wordt geleverd in losse delen. Het pakket is voorzien van een instructie en behanglijm. Het enige dat je nodig hebt is een regenachtige zondagmiddag, een extra paar handen en een mooi leeg muurtje.
Je begint met het plakken van de behangboom. Daarna verdeel je de blaadjes er mooi overheen en daarna de uil. Je kunt er ook voor kiezen om de uilen een ander plekje in de kamer te geven.

Kun je de behangboom uil op elke muur plakken?

Nee, niet op alle muren. Muren met reliëf en beschadigingen zijn niet geschikt. Alle glad gestucte muren zijn ideaal. Maar behangen muren zijn ook geschikt, de behangboom uil kan er gewoon overheen. Twijfel je of jouw muur geschikt is? Neem in dat geval altijd even contact op met Studio POPPY. Zij kunnen je helpen met advies.